Vi söker Klubbchef

Trollhättans Simsällskap bildades 1933 och har under de senaste åren vuxit till en förening med över 2000 medlemmar. Föreningen består av flera olika verksamheter inom simning, allt från babysim upp till tävlingssimning.

Trollhättans Simsällskap verkar för att alla genom lek, träning, tävling och motion ska kunna ägna sig åt simidrott genom hela livet. Våra kärnvärden är Glädje, Utveckling, Livslångt idrottande och Delaktighet. Våra övergripande mål är att vi ska främja simkunnighet och simning som motionssport för alla åldrar. En bred verksamhet för barn och ungdomar ska vara basen och all verksamhet ska utgå från allas lika värde och strävan efter att låta alla utvecklas på bästa sätt efter sina förutsättningar. Vi ska vara förstahandsvalet i området när man väljer förening för att lära sig simma, tävla och simma genom hela livet. Vi ska bedriva tävlingssimning med mål att vara en av de bättre klubbarna i västsverige, mätt med förbundstävlingar.

Idag är det ett 40-tal arvoderade ledare och 4 anställda som jobbar i föreningen och vi behöver en person till som brinner för idrott, att leda och utveckla vår verksamhet ihop med övriga anställda.

Om tjänsten

För att vidare stärka föreningen söker vi nu dig som vill vara med och utveckla vår förening. Det är du som Klubbchef som säkerställer att verksamheten håller hög kvalitet och ständigt utvecklas till det bättre. På vårt kansli kommer du att jobba i ett team där du blir den femte anställda och där vi hjälper varandra med alla delar av de olika verksamheterna när behov uppstår.

I rollen Klubbchef ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

att planera, organisera, leda och styra föreningen i enlighet med, och av styrelsen, fastställd vision, värdegrund och verksamhetsplan inom överenskommen budget handha det löpande personalansvaret för föreningens anställda coacha och vägleda personal till att ständigt förbättra verksamheten adjungerad till styrelsen och deltar i föreningens styrelsearbete och rapporterar bland annat om; verksamheten som helhet, personalens insatser, personalens utveckling, viktiga händelser, framtid och analyser ta initiativ till och utarbeta förslag till förbättringar för att ständigt förbättra föreningens ekonomi, samt verksamheter arbetsmiljöansvar

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för idrott. Du har ledaregenskaper och är bekväm med/duktig på att leda, delegera till, samt utveckla och motivera medarbetare. Du vill vara med och bidra till vår vision “Simning för alla i ett Trollhättan där alla kan simma”. Du är drivande och framsynt i ditt yrkesutövande. Du är strategisk, strukturerad och har en god planeringsförmåga.

Du är bra på att ta ansvar, kan fatta beslut som gynnar verksamheten, ta egna initiativ när så krävs och vill jobba aktivt i en växande förening. Du är en engagerad, positiv och drivande person som har en god administrativ förmåga. Du har självkänsla, är stabil och kommunikativ, samt duktig på att skapa och upprätthålla varaktiga relationer i en arbetsgrupp.

Kvalifikationer

Önskvärda kvalifikationer är erfarenhet av idrottsförening. Du har tidigare erfarenhet av att leda andra. Det är viktigt att du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och gärna även på andra språk. Krav på att visa upp utdrag ur belastningsregister.

Övrigt

Tjänsten som Klubbchef är på 100% och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna följer verksamheten och anpassas till när verksamheten är igång, vilket innebär kvällar och helger och att obekväma arbetstider förekommer.

Tillträde och lön enligt överenskommelse. Trollhättans Simsällskap är ansluten till Arbetsgivaralliansen.

Tycker du det låter intressant och har frågor kring tjänsten eller vill skicka in din ansökan är du välkommen att kontakta styrelsens ordförande Erik Sjöberg 070-263 11 19. Intresserade skickar sitt CV och personliga brev till tss.erik.sjoberg@gmail.com.

Rekrytering kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2023.