Trollhättans

PT-Sim

PT-SIm
Ibland är det bra med lite extra hjälp

Alla kan ha nytta av att anlita en Personlig Simtränare, oberoende av ålder, kön, träningsvana, träningsmål, elit eller motionär. På plats och tid som passar dig!

Detta alternativ användas för att prova på hur det känns att träna tillsammans med en personlig simtränare. Utifrån dina förkunskaper går vi igenom passande övningar och ser över vad du kan förbättra i din simteknik. Du väljer själv hur täta träningspass du vill ha med din personliga simtränare.

Pris:

30minuter 300kr (under 17 år 250kr)
60minuter 500kr (under 17 år 450kr)

Alla avgifter är exklusive inträde till badhuset

Detta alternativ kan användas för er som har likadana målsättningar med träningen och som tycker att det är roligt att träna tillsammans. Ni får ett gemensamt träningsprogram men individuella tekniktips.

För att det ska vara möjligt för er personliga simtränare att lägga upp ett gemensamt träningsprogram är det en fördel om ni har ungefär samma simkunskaper.

Pris:

30minuter 250kr/person (under 17 år 200kr/person)
60minuter 400kr/person (under 17 år 350kr/person)

Alla avgifter är exklusive inträde till badhuset

Du som vet att du vill träna mer än bara ett par enstaka gånger med din personliga simtränare kan välja vårt 5-paket. Detta innebär att du köper 5 träningstillfällen med din personliga simtränare på en gång, till ett rabatterat pris. Du får även förslag på träningspass/övningar att träna på mellan de privata träningstillfällena. Paketerbjudandet är något som kan användas individuellt eller tillsammans med någon, det vill säga som parträning. Ni väljer själva hur ofta ni vill träna tillsammans och bokar tillsammans träningspass med er personliga simtränare.

Pris:

Paketpris individuella träffar
5x30min 1400kr (under 17 år 1100kr/person)
5x60min 2400kr (under 17 år 2100kr/person)

Paketpris parträning
5x30minuter 1150kr/person (under 17 år 900kr/person)
5x60minuter 1900kr/person (under 17 år 1650kr/person)

Alla avgifter är exklusive inträde till badhuset

Våra privata simlektioner

För alla åldrar och nivåer

Våra privata simlektioner är till för alla åldersgrupper och kunskapsnivåer. Inga förkunskaper krävs. Din personliga tränare hos Trollhättans Simsällskap kan hjälpa dig med träningsprogram för bland annat:

  • Att lära dig simma
  • Förbättra din simteknik
  • Konditionsträning inför exempelvis Vansbrosimmet
  • Idrottsspecifikträning som att lära dig de olika simsätten
  • Teknikkorrigering för att stärka din simning och undvika skador
  • Variation och vidareutveckling från din vanliga träning

BOKNING | AVBOKNING

Om du är intresserad av att veta mer eller vill boka in dig hos vår personliga simtränare kan du skicka e-post till Trollhättans Simsällskap, eller ringa till vårt kansli. Vid avbokning är det bäst att ringa direkt till tränaren. Avbokning senast ett dygn (24 tim) innan. Ej avbokad träningstid debiteras hela avgiften.

Våra privata simlektioner

HUR GÅR EN TRÄNING TILL?

Det första tillfället med en personlig simtränare inleds med ett kortare möte vid sidan av simbassängen. Räkna alltså med att första tillfället med din PT tar 15 min extra utöver den bokade tiden i vattnet. Ni går igenom ditt mål med träningen, din träningsbakgrund samt eventuella skador eller sjukdomar. Efter det inledande mötet genomför ni en lättare träning, där din personliga tränare finns tillgänglig både på land och i bassängen, för att er personliga simtränare ska kunna bedömma er utgångsvinå.

Efter detta bestämmer du själv om och hur du vill arbeta vidare med din personliga tränare och bokar i så fall in enstaka eller flera träningspass. Du väljer själv hur många gånger din personliga tränare ska finnas med när du tränar och hur tätt ni ska träffas.

Därefter lägger din personliga simtränare upp ett individanpassat träningsprogram efter dina förutsättningar och önskemål. Allt för att du på ett säkert och roligt sätt ska kunna maximera din träning.