TSS Cupen

En tävling där man tävlar mot sig själv

TSS-cupen är en klubbtävling för våra yngre simmare. Barnen får möjligheter att prova på att simma under tävlingsmässiga förhållande, 25 och 50 meter, bröstsim, ryggsim och crawl. Vilka distanser man deltar i bestämmer man själv. Alla som tar sig i mål får sin tid registrerad, Ingen blir diskvalificerad.

Barnen simmar i blandade grupper: flickor och pojkar i olika åldrar. Därmed blir det ingen egentlig placering i tävlingen utan barnen får själva se om simtiden förbättras mellan tävlingarna. Alla som deltar i TSS-cupen får ett diplom där de simmade tiderna står. De som simmar alla tre simsätten har möjlighet att köpa en plakett, Brons Silver Guld beroende på tid.

TSS-CUPENS plaketter

Simmare som simmar alla tre simsätten, bröstsim, ryggsim och crawl, 25 eller 50 meter, med start från pall och riktig målgång har möjlighet att köpa en fin plakett.
Plaketterna finns i brons, silver och guld för 25 meter och 50 meter. Tanken med plaketterna är att man skall ha ett mål med träningen och att man tävlar mot sin egen tid och inte mot andras tider.

OBS! Man måste ha klarat kraven för alla tre simsätten för en viss valör för att få plaketten.

25 meters Plaketten

BröstsimRyggsimCrawl
BronsSimmat 25 meterSimmat 25 meterSimmat 25 meter
SilverUnder 36 sekunderUnder 34 sekunderUnder 32 sekunder
GuldUnder 31 sekunderUnder 29 sekunderUnder 27 sekunder

50 meters Plaketten

BröstsimRyggsimCrawl
BronsSimmat 50 meterSimmat 50 meterSimmat 50 meter
SilverUnder 1.12.00Under 1.08.00Under 1.04.00
GuldUnder 1.02.00Under 58 sekunderUnder 54 sekunder