Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sum-Sim Region

11 november 2023 - 12 november 2023

300SEK

Svenska Ungdomsmästerskapen i Simning eller Sum-Sim som det också heter är en av landets äldsta och mest populära ungdomstävlingar. Första delen på denna tävling är regions tävlingen, detta är själva kvaltävlingen till Riksfinalerna som i år avgörs i Stockholm 8-10 December. 

Sum-Sim Region avgörs på ett flertal platser i landet helgen 11-12 november. Samtidigt som man tävlar mot de simmare i regionen så tävlar man även mot de övriga regioner.

Västsvenska Regionens Sum-Sim tävling kommer i år att avgöras i Göteborg. Viktigt att tänka på att det kan vara svårt att komma med då det är heatbegränsningar. äldre simmare har oftast lättare att komma med då det är fler distanser samt att det är färre simmare.

För att delta på denna tävling måste simmarna vara mellan 13-16 år. Man måste även vara beredd på att kunna ställa upp som funktionär då det krävs av västsvenska simförbundet

Viktigt att träna ordentligt inför denna tävling. Höstlovet ligger veckan innan så vi rekommenderar att man tränar. Vi kommer att ta ut lagkappslagen utifrån hur man har tränat inför tävlingen. 

Rekommenderas till simmare 13 – 16 år

Ni föräldrar har alltid ansvar för att simmare kommer till tävlingen oavsett avstånd. Vi rekommenderar självklart samåkning samt att man betalar för bensin TSS rekommenderar 80 kr för kort resa och 150 kr för en lång exempel förbi Göteborg

 

Anmälan: Sista Dag för anmälan är Torsdag den 26 Oktober

Avanmälan: Sista Dag för avanmälan utan kostnad är Lördag den 28 Oktober

Strykningar: Strykningar före tävlingen skickas senast Fredag 10/11 kl. 10.00

Kostnad tävling: 300 kr (150 kr per dag)

 

Länkar

ANMÄL HÄR

INBJUDAN

PM (Simmare)

Livetiming

Anmälda Simmare

 Detaljer

Start:
11 november 2023
Slutar:
12 november 2023
Kostnad:
300SEK

Plats

Göteborg
Valhallabadet