Stötta Trollhättan är ett initiativ mellan bland annat TFK/HIS och Lundgrens i Gräfsnäs för att hjälpa föreningslivet och handeln här i Trollhättan.

Förtjänsten av lotteriet går till den / de föreningar som du väljer när du köper lotten. Dessutom så stannar vinstpengarna kvar i Trollhättan då deras leverantörer av vinster alla härstammar från Trollhättans Kommun. Det är därför lotteriet heter kort och gott Stötta Trollhättan.

Alla i Föreningslivet går just nu igenom en tuff tid med mycket osäkerhet. Inställda matcher, evenemang och cuper drabbar alla föreningar hårt. Samtidigt som det blir svårare att få sponsorer. Det här lotteriet är till för att hjälpa föreningarna igenom denna tuffa tid. Vi i Trollhättans Simsällskap välkomnar detta initiativ och om ni vill så kan man stötta oss.

Lotten Stödjer Även Trollhättans Handel

Lotteriet är uppbyggt så att samtliga vinster skall stanna kvar i Trollhättans kommun. Du väljer ett presentkort som fungerar i flera butiker och vid flera olika köptillfällen. Alla vinstpengar stannar kvar i Trollhättan och på så vis hjälper ni även butiker, restauranger och caféer som har det tufft.

Lotteriets löptid

Lotteriet är primärt till för att stödja handel och föreningsliv under tiden som Corona-viruset innebär begränsningar. Det kommer att vara ett veckolotteri fram till och med sista juni för att sedan övergå till ett månadslotteri. Vi hoppas att du vill fortsätta vara med i lotteriet även efter den akuta fasen då den lokala handeln och föreningslivet behöver stöd även då. Är du med i lotteriet kommer du självklart erbjudas flera möjligheter att gå ut ur lotteriet när det övergår till månadslotteri. Oavsett binder du aldrig upp dig längre än till nästa dragning och du kan alltid enkelt gå ut ur lotteriet.

Vad kostar det?

En lott kostar 50 kr per vecka. Du kan gå ur lotteriet närsom men om du är med i samtliga veckodragningar kostar det 50 * 10 = 500 kr per lott.

Vi uppmanar självklart alla våra medlemmar att gilla och dela lotteriets Facebooksida. Då kan få en så stor spridning som möjligt för lotteriet. 

Stötta Trollhättan